Як змінилися ціни з 2016-го року

Як змінилися ціни на ринку за три роки ми вирішили дізнатися, піднявши архів “Ворскли” та порівняти їх з нинішніми (ціни листопада 2016-го року вказані в дужках у гривнях).

Свинина, 1 кг: ошийок, вирізка — 130 — 140 (90 — 95); задня нога — 120 — 130 (90); лопатка — 100 — 110 (85); ребра — 100 (65 — 70); почеревина 100 (75 — 80); сало — 80 — 85 (45 — 70). Риба, 1 кг — товстолоб — 35 (2

Яйця, 10 шт — 40 (18 — 20).

Молочна продукція: молоко, 3 л — 45 (24); сметана, 1 кг — 60 (30 — 34); ряжанка, 1 л — 30 (16 — 18); масло, 1 кг — 150 (80); сир м’який, 1 кг (творог) — 70 (35 — 38) грн; сир твердий, 1 кг — 95 —100 (60).

Овочі: картопля, 10 л. відро — 150 (35); цибуля, 10 л. відро — 100 — 120 (35); часник, 1 кг — 30 (40 — 45); буряк червоний, кг — 10 (5)

Квасоля, стакан — 10 — 12 (5).

Мед, 1 л. банка — 100 (80).

Олія, 1л — 26 — 28 (24 — 26).

Сушка, 3-літрове відерце — 50 (30).

Посилання: газета “Ворскла” №96
від 19 листопада 2019 року.

Ціни у 2016 році

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Я згоден з політикою конфеденційності та Користувацькою угодою

Я не робот! *